0

total: € 0,00

0

total: € 0,00

AILEFO Organische speelklei maxiset: 5 kleuren klei à 160 gram

10301

AILEFO Organische speelklei maxiset: 5 kleuren klei à 160 gram

AILEFO Organische speelklei maxiset: 5 kleuren klei à 160 gram

  • prijs: € 26,95
  • voorraad: Ja
  • levertijd: 1-2 werkdagen

Heerlijk lang veilig spelen met klei, dat kan met deze maxiset van AILEFO speelklei. In 5 mooie kleuren maakt elk kindje hiervan de mooiste creaties en knutsels.

Deze speelklei is 100% organisch en dus geheel veilig; wordt er eens per ongeluk een hapje van opgegeten dan is dat geen probleem*! De klei is gemaakt van enkel organische ingrediënten en gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Ideaal speelgoed dus; milieuvriendelijk, allergievriendelijk én veilig!

De speelklei van AILEFO is de enige organische speelklei in Europa en daardoor bijzonder geschikt voor kleine kinderen.

De maxiset bevat 5 grote potjes speelklei van elk 160 gram in de kleuren turquoise, bruin, geel, roze en groen. De set wordt geleverd in een kartonnen koker waarin het mooi opgeborgen kan worden. De speelklei is ook los verkrijgbaar per 540 gram of in een miniset van 5x 100 gram.

Goed om te weten: Bescherm de prachtige natuurlijke kleuren: Ailefo bevat geen kunstmatige toevoegingen en is hierdoor een schoon en allergie vriendelijk product. Hierdoor kunnen de kleuren vervagen wanneer ze lang aan UV licht blootgesteld worden. Wanneer uw kindje niet met de klei speelt, vergeet dan niet de klei in de doorzichtige doosjes te doen en weer terug in de kartonnen te plaatsen om de mooie natuurlijke kleuren te behouden.

De klei wordt na verloop van tijd wat droog: Wanneer er veelvuldig met de klei gespeeld wordt en zonder deksel op tafel staat kan he zijn dat de klei wat droger wordt. In de klei is een plantaardige olie toegevoegd om deze zacht en kneedbaar te maken. Deze kunt u zelf ook weer toevoegen door een paar druppeltjes olie toe te voegen (maakt niet uit welke plantaardige olie) en het door de klei heen te kneden. Wanneer het iets te vettig is gewoon een paar daagjes in de emmertjes en weer klaar om mee te spelen!

*) De klei bevat geen schadelijke chemische stoffen, parabenen of parfums maar enkel hoogwaardige, organische ingrediënten. Check wel de ingrediëntenlijst in geval van eventuele intoleranties.

aantal:
specificaties

De volgende specificaties zijn van toepassing op dit product:


Dit product heeftde volgende accessoires: